Filters
Søg

Hest

Sorter efter
35900289

LeMieux Loire Hut

429 DKK
28054

Eskadron Neopren Gamacher

XS - Pony. S - Cob. M - Full. L - XFull
400 DKK
35500072

LeMieux Pro-Sorb Lammepad m. indlæg

En super lammepad i høj kvalitet, 100% naturlig Australsk Merino Lammeskind, ulden er meget tykkere og blødere end traditionelle lammepads. Ryggen er fri for lammeskind, for at undgå tryk på rygraden samt for at tillade gennemstrøm af luft. Pad'en kan anvendes på et underlag eller direkte på hestens ryg.
1.199 DKK
35506769

LeMieux Vector Balance Stigebøjle

Disse nye stigbøjler fra LeMieux er den nye generation af sikkerhedsstigbøjler. De er letvægts, men har bibeholdt det klassiske look, som det er forventet af LeMieux. Maskinfremstillet af kvalitetsaluminium som benyttes til fly, der giver en imponerende styrke i forhold til den lave vægt, hvilket gør dem lettere end de fleste stigbøjler på markedet med sine kun 372g, uden LeMieux er gået på kompromis med stabiliteten. Vector stigbøjlen fås i to varianter ‘Control’ og ‘Balance’. Begge fås i farverne sort, aluminium eller sort/aluminium. LeMieux Vector Balance stigbøjlen har de samme gode features som Vector Control, men forskellen er, at her er den ergonomiske fodplade vinklet 5 grader, og under fodpladen findes en stødabsorberende pude af dynamisk polymer med 70% kompressionsrate. Påvirkninger og vibrationer absorberes i landingsøjeblikket, når der springes, hvilket mindsker påvirkningen af rytterens knæ og ankel og nedsætter presset på benmuskler og sener.
1.889 DKK
21259006

NAF Skin Lotion

Nyt fra NAF. NAF Skin D-Itch Lotion er let at smøre på og absorberes let, hvilket er essentielt for alle heste, som døjer med sæsonrelateret irritation. Den danner en effektiv barriere mod miljømæssige udfordringer. Samtidig understøtter de hudvenlige ingredienser ødelagt og irriteret hud, hvilket giver huden mulighed for at blive gendannet i sin naturlige, sunde tilstand.
210 DKK
35900277

LeMieux Classic Loire

729 DKK
38070001

Catago Trensetaske

220 DKK
1226

Amequ GastriProtect 3 kg

Sammensætning Ekstruderede hørfrø Pektin Lecitin Autolyseret gær Naturlige flavanoider (fra vindruer) Digestarome
401 DKK
55588

HG Anir Muffebid

200 DKK
1254

Amequ MetaOmega3 1 kg

Sammensætning Hydrogencoatede fedtsyrer udvundet fra mikroalger (Schizochytrium), Calciumcarbonat Analytiske bestanddele: Fordøjelig energi 33,2 MJ 2,52 FE Råprotein 3,7% Træstof 0,5 % Råfedt 82,2 % Råaske 4,7 % Sukker 0,4% Stivelse 0,9 % Omega-3 (DHA) 11,3% Omega-6 (DPA) 3,8% Højkoncentreret tilskud af omega-3 fedtsyrer. Med MetaOmega3 kan du tilføre din hest omega-3 fedtsyrer i aktiv form (DHA fedtsyrer). Dette giver hesten de absolut optimale betingelser for maksimal udnyttelse af de tilførte fedtsyrer. Stabiliseret via teknologisk mikro indkapsling, som sikrer at fedtsyrerne ikke harsker eller falder i næringsværdi. Omega-3 fedtsyrer medvirker til at understøtte hestens fordøjelse, luftveje, immunforsvar, frugtbarhed og præstation. ANVENDELSE: Til heste som har begrænset eller ingen adgang til græs For optimering af hud, pels og hovkvalitet Understøttelse af hestens fordøjelse Til præstationsheste For understøttelse af hestens stofskifte ??????????????: Høj optagelighed Lavt indhold af sukker (0,9%) og stivelse (0,4%) Ingen tilsat fyldstof eller bindemiddel Tilfører omega-3 fedtsyrer i aktiv form Fåes i 1 kg og 3 kg spand
300 DKK
12310

Amequ Hyben 3 kg

Amequ Hyben er 100% rent hybengranulat fra hunderosen, fremstillet af hele frugter med kerner. Et populært tilskud til heste pga. de mange sundhedsmæssige fordele. De aktive bestanddele i hyben menes at være i stand til at understøtte den naturlige reparation af beskadiget væv, styrke blodcirkulationen, støtte fordøjelsen og styrke hestens immunforsvar. Hyben er kendt for et højt indhold af C-vitamin og bio-aktive stoffer, hvilket hjælper til at styrke immunforsvaret. Hyben har i forsøg vist sig at være 40 % mere effektiv end glucosamin til heste. Dette og meget mere omkring hyben, kan du læse mere om her. Anbefales ved: Understøttelse af immunforsvar Ømme/stive led og muskler og til beskyttelse af brusken Stress, hård træning eller drægtighed Mangel på jern eller c-vitamin Nedsat mobilitet
350 DKK
1227

Amequ MSM Flex + 2 kg

Sammensætning MSM Hyben Easylin Pur A1 (ekstruderede hørfrø) Digestarom Virkningen af MSM menes at fremmes i kombination med c-vitamin (fra f.eks. hyben). Hyben har i forsøg vist sig at være 40% mere effektiv end glucosamin, det kan du læse mere om her. Digestarom fremmer optageligheden af makromineraler, herunder svovl. Epona Nutrients Lin er høj på omega-3, som kan medvirke til at lindre ømme muskler og forkorte restitutionstiden. MSM Flex+ er sammensat med fokus på sener, ledbånd og bindevæv. En effektiv blanding med en høj andel af organisk svovl, hyben og omega-3 fedtsyrer. Sammensat med fokus på optagelighed og øget mobilitet hos hesten Svovl kan have antiinflammatoriske egenskaber, og er påvist virksom overfor en lang række tilstande herunder muskelspændinger og ømme led. Det menes at MSM optages bedre i kombination med c-vitamin, fra f.eks. hyben. Hyben har i forsøg vist sig at være 40 % mere effektiv end glucosamin til heste. Dette og meget mere omkring hyben, kan du læse mere om her. Omega-3 fedtsyrer kan lindre ømme led og muskelspændinger samt forkorte restitutionstiden. Vi har tilsat Digestarome, som i forsøg har vist at øge optageligheden af makromineraler, herunder svovl. Anbefales til Ældre heste, for at opretholde god mobilitet Hårdtarbejdende heste, for øget smidighed Heste med ømme led eller muskelspændinger
340 DKK
12520

Amequ Lecithin 1,5 kg

Sammensætning 100% Lecithin granulat udvundet af sojabønner (GMO-fri) Amequ Lecithin – Ren næring til hestens celler. Amequ Lecithin tilfører hesten phosporlipider som hjælper hesten med vedligehold af kroppens cellemembraner, optagelse af fedtsyrer fra fordøjelseskanalen og nedbrydning af fedt fra indtaget foder. Understøtter optimalt næringsoptag af E-vitamin, antioxidanter og mineraler. Et højt indhold af Cholin bidrager til vedligehold af en optimal leverfunktion, slimhindefunktion i fordøjelseskanal og luftveje, energistofskifte og kolesterolniveau. Cellemembraner består af 10% Cholin, som producerer Acethylcholin (en neurotransmitter, som skal bruges af hjernen til at sende impulser til hele kroppen via nervesystemet. Anvendelse: Heste med følsom fordøjelse Heste med sarte slimhinder Konkurrenceheste Seniorheste Nervøse eller stressede heste For understøttelse af hud, pels og hove Heste med fedtdepoter Understøttelse af immunforsvar Heste som har været i underskud af vitaminer og mineraler Fordele: Ingen tilsat fyldstof Stivelsesfri Kan bruges til alle heste Læs mere om lecitin og hvad det kan bruges til her
301 DKK
21149001

NAF Wound Cream

En naturlig førstehjælpscreme, der understøtter heling af små sår og skrammer. sårcremen leveres i en tube, som gør det nemmere at håndtere - og ikke mindst hygiejnisk at bruge. Sårcremen understøtter hudens naturlige helingsproces.
149 DKK
500152001

HG Diya Grime

110 DKK
649576

Tory 3/4 Lædergrime

699 DKK
35909090

LeMieux Fleece Dækken

1.400 DKK
21800272

NAF Silky Spray Single

NAF SILKY SPRAY TIL MAN OG HALE NAF Silky Spray Mane & Tail Detangler sprayes i hestens man og hale, og gør det meget nemmere at rede ud. Den hjælper også til at forebygge filterknuder i halen, og kan forebygge at burrer fra tidsler sætter sig fast. Silky Spray dufter dejligt af naturlig lavendel. Anvendelse: Silky Spray omrystes før brug (hver gang) og sprayes direkte på man og hale. Brug fingrene til at løsne de værste knuder, og kør derefter igennem med en god børste.
149 DKK
1560992

Likit Julehygge

85 DKK
49790014

Catago Fir-Tech Islænder Underlag

CATAGO FIR-Tech islænderunderlag med Synthermax fiberfyld og inder-materiale med indvævede keramiske partikler yder en avanceret dobbeltvirkende effekt. Det særligt udviklede keramiske materiale omdanner og reflekterer hestens kropsvarme som elektromagnetisk infrarød varmestråling, der trænger ind i vævet og udvider blodkarrene. Resultatet er, at rygmuskulaturens smidighed øges og dermed giver hesten et større bevægelsesmønster. Materiale: Ydre materiale: 100% polyester, vattering: Synthermax fiberfyld, Foer: polyester + keramik
520 DKK
6090

UrteFarm Cool Down Pulver

Cool Down anbefales til heste med nervøs adfærd under situationer som klipning, transport, smed, dyrlæge, boksro og tilridning. Cool Down kan anvendes sammen med Cool Down Extract for en forstærket effekt. Produktet kan anvendes til alle heste i kortere perioder. Da produktet indeholder baldrian, skal man være opmærksom på, at der er 96 timers anvendelsesfrist forud for stævnedeltagelse jævnfør gældende FEI-regler. Baldrian, Kamille, Humle, Citronmelisse, Magnesiumfosfat, Koldpresset rapsolie.
399 DKK
500310001

Edan Dækkenkæde

200 DKK
500282007

Horse Guard Eben Refleks Ridedækken

Reflekterende ridedækken med haleklap og reflekterende bånd omkring halsen. Horse Guard b'seen logo. Lys neongul farve for ekstra synlighed.
350 DKK
211490000

NAF Arnica Gel

Arnica Gel er en kølende gel som beroliger ved mindre slag og forvridninger, der er forårsaget af overanstrengelser, strygskader eller spart. Anvendes direkte på det udsatte område og masseres let ind.
210 DKK
NAT6070

Nathalie Horse Care Lip Balm

BLØDGØR OG BESKYTTER EFFEKTIVT Nathalie læbepomade er en svanemærket læbepomade, der er ideel til daglig pleje af tørre og sprukne læber. Blødgør og beskytter effektivt.
20 DKK