Filters
Søg

hit-air

Sorter efter
HH11

Hit Ait Wire

250 DKK
HH3

Hit Air MK Børnevest

Hit-Air beskytter effektivt din nakke, ryg, bryst, ribben, sider og hofter ved fald. Du forbinder Hit-Air med din sadel via en strop og en lille wire, som nemt klikkes af og på. Ved et fald fra hesten bliver wiren strammet og dermed udløses den en CO2 patron, som sidder i en lukket lomme foran på Hit-Air. På kun et halvt sekund er Hit-Air pustet op – i god tid, inden du rammer jorden. Efter Hit-Air er pustet op siver luften langsomt ud. Når al luft er ude, kan du sætte en ny CO2 patron i – og vesten er som god som ny. Klar til brug igen. Vesten leveres med 1 stk. CO2 patron og en udførlig brugsanvisning. Om godkendelse: Alle må ride med Hit-Air. Men hvis du rider en disciplin eller klasse, hvor der ifølge reglementet er krav om at du skal bære en godkendt sikkerhedsvest, så skal du ride med Hit-Air og en godkendt sikkerhedsvest. Hit-Air og andre airbags er altså et supplement til den godkendte vest.
3.750 DKK
HH4

Hit Air LW Ryg skjold Normal

Monteres ved hjælp af velcro på indersiden af Hit-Air airbag vesten / jakken. Den er lavet af memory elastan materiale (form skum materiale). Godkendt efter CE EN1621-2 level 2.
500 DKK
HH6

Hit Air Sadelstrop

Sadelrem til fastmontering i sadlen. Wire fra Hit-Air fastgøres herefter til stroppen. Giver en sikker og holdbar fastmontering af din Hit-Air. Praktisk hvis du har flere sadler. 52,5 cm
100 DKK
HH5

Hit Air Refill

200 DKK