Filters
Søg

Læderpleje

Sorter efter
NAT3070

Nathalie Horsecare Hoof Grease

MED EUKALYPTUS OG E-VITAMIN Nathalie Hoof Grease med lakseolie, E-vitamin, selleriekstrakt og eukalyptusolie. Nok markedets bedste hovfedt, med en unik og gennemtænkt sammensætning af plejende og beskyttende ingredienser. Blødgør effektivt en tør og skrøbelig hov. Formel med aktive ingredienser der plejer, beskytter og minimerer risikoen for flækkede hove, sur stråle, svampe- og bakterieangreb. Kan med fordel anvendes som kronrandssalve. Smøres på den rene fugtige hov både udvendig og indvendig. Masseres godt ind i kronrand og sprækker. Pensel til påføring medfølger.
199 DKK
35505991

LeMieux Læderpleje Taske

179 DKK
23074002

Belvoir Bloksæbe 250 g

65 DKK
NAT2070

Nathalie Horsecare Leather Soap 200 ml

Nathalie Leather Soap med glycerin til hyppig vask og rengøring af læderartikler. En mild, effektiv, plejende sæbe der gør læderet rent, blødt og smidigt. Brug den til rideudstyr, sko, støvler, lædertasker osv. Sæben skummes op med en svamp og snavs og skidt fjernes. Brug kun lidt vand, da vandet ødelægger syningerne i læderet. Tør af med en ren og tør klud. Når læderet er tørt efterbehandles med Leather Oil, Leather Conditioner eller Leather Grease.
99 DKK
NAT2040

Nathalie Horsecare Leather Oil 500 ml

Nathalie Leather Oil med økologisk kokosolie, trænger hurtigt ind uden at fedte. Let at fordele på stropper og under spænder. Gør læderet blødt og smidigt. Farveløs – smitter ikke af på tøjet. Påfør et tyndt lag med svamp eller klud, på rent, tørt læder. Lad det virke og polér efter med en tør klud for ekstra glans.
165 DKK
NAT2010

Nathalie Horsecare Leather Cleanser 750 ml

Nathalie Leather Cleanser renser læderet for sved og snavs, uden at udtørre. En hurtig og effektiv daglig rutine der forlænger læderets levetid. Den praktiske spray gør det nemt at komme ind i alle kroge. Brug den til dit rideudstyr, sko, støvler, lædertasker osv. Spray læderet med Leather Cleanser og tør efter med en ren klud. Hvis læderet er meget snavset, bruges en blød børste, men pas godt på læderet, især hvis det ikke er gennemfarvet. Test evt. på et ikke synligt sted hvis du er i tvivl. Når læderet er tørt, efterbehandles med Leather Oil, Leather Conditioner eller Leather Grease.
175 DKK